Dansk | English

Brugsanvisning og vaskeanvisning fra Wombat Drinkware og Global Wombat Europe

Brugsanvisning og vaskeanvisning

Brugsanvisning og vaskeanvisning

Brugsanvisning og vaskeanvisning. For at bevare produktet blankt og glansfuldt, er det en forudsætning og vigtigt, at følger denne brugsanvisning og vaskeanvisning:

 

Undgå vaskeprodukter der indeholder Phenoxyethanol og opvaskemidler med en pH-værdi på over 10, da dette nedbryder polycarbonat materialet over tid. 

 

Ved håndopvask, brug et mildt rengøringsmiddel og en blød opvaskeklud / børste. Brug ikke skuremidler, ståluld, hårde svampe eller noget, der vil ridse produktet, da det vil gøre at produktet mister sin glans.Ved maskinen opvask, brug korteste muligt vaskeprogram lange vaskeprogrammer er unødvendig og udsætte produktet for ekstrem og unødvendig kemisk angreb. Vaskes produktet sammen med andre produkter, buges almindeligt maskinopvaskemiddel. Det er vigtigt at der ikke overdoseres med vaskemiddel. Undgå benzin, alkohol eller organiske opløsningsmidler i forbindelse med rengøringen.

Afspændingsmiddel skal være neutralt og det er meget vigtigt at der doseres korrekt. Overdosering og aggressivt afspændingsmiddel kan nedbryde polycarbonat materiale.

 

På industri opvaskemaskiner kan din servicetekniker indstille maskines doseringssystem for plast emner og sikre, at de vaskemidler der bruges specifikt er formuleret til brug på plastprodukter.

 

Der må ikke bruge opløsningsmiddel på produktet, som er alkaliske baserede, det vil angribe polycarbonat-og SAN. Alle plastik produkter vil blive ridset, især når de anvendes i et kommercielt miljø, såsom natklubber, pub eller på en festival. Ridser på produktet er normalt en indikation for en forholdsvis hård levetid og når produktet kommer til dette stadie er det tid til at forny det.

 

Plastmaterialer kan danne en "film" på indersiden hvis de vaskes med stærke opvaskemidler. Hvis dette sker, kan produktet vaskes med en mild opvaskesæbe med blegemiddel.

 

Polycarbonat er et brudsikkert plastmateriale, der kan ikke gå i stykker eller blive knust. Nogle polycarbonat produkter f.eks. vinglas har deres fod ultralydssvejset til stilken. I sjældne tilfælde, kan produktet tabe foden. Hvis dette sker, bryder stilken ved svejsepunkt men efterlader ingen skarpe kanter.

 

Produkterne tåler opvaskemaskine og mikroovn, med en temperaturvandring fra - 20 til + 120 grader celsius. De holder ca. 5 - 20 gange længere end almindelige glasprodukter, de er miljøvenlige og kan genbruges.

 

Følgende kan have indflydelse på, at brudsikre glas bliver misfarvet / kalket på længere sigt:

 

  • Vask ved 70  grader Celsius
  • Overdosering af afspændingsmiddel
  • Mælkeprodukter kan efterlade en kalk rest, hvis ikke glasset vaskes med varmt sæbevand kort tid efter brug

 

Polycarbonat produkter kan ikke gå i stykker eller knuses.   SAN produkter er slagfaste men ikke brudsikre.

 

Husk desuden at Polycarbonat ikke tåler esterindhold  / anis-baserede drikke: Som bl.a. anvendes i Pernod, Sambuca, Anis, Raki, Ricard og Ouzo.

 

Husk det er vigtigt at vores brugsanvisning og vaskeanvisning overholdes

 

Hvis der opstår tvivl angående ovennævnte, kontakt os via e-mail:   contact@wombat-drinkware.com

 

Link til vores brudsikre produkter.