Dansk | English
Glas som våben

Glas som våben - brudsikre drikkeglas øger sikkerheden

Glas som våben - brudsikre drikkeglas øger sikkerheden

Glas som våben. Hvert år kommer 100 tusindvis af mennesker verden over, til skade i nattelivet. De får varigt men og minde om en aften i byen resten af livet. Det er desværre helt normalt at hidsige, fulde gæster slås med Drikkeglas. Glas som våben er skræmmende, drikkeglasset er lige ved hånden og slår man toppen af, har man et farligt glas som våben. Bargæster diskuterer og det ene ord tager det andet og pludseligt kommer det til slagsmål. Den ene bargæst smadrer et drikkeglas i ansigtet på den anden bargæst og så starter balladen. Den hyppigste skade blandt  gæster er kvinder, der skærer sig på glasskår der flyder på gulvet, enten fordi de har smidt de højhælede for at danse, eller fordi glasstykkerne skærer sig gennem deres sko / sandaler.

I England har en undersøgelse opgjort, at skade med drikkeglas koster det Britiske samfund omkring 100 millioner pund i omkostninger til politiarbejde, retssager, hospitaler og erstatninger. Drikkeglas fra Wombat Drinkware sikker samt reducerer skader ved slagsmål og samtidige vil kommunerne og samfundet spare millioner af skatte kroner på hospitaler, sygedagpenge, politi, retssager og erstatninger. Nattelivet vil blive mere sikkert hvis der bruges brudsikkert drikkeglas.

 

Den væsentligste forandring er nok på det sikkerhedsmæssige, ingen glasskår, ingen erstatninger, ingen tab på omsætning, personale skal ikke bære så meget samt glade rengørings personale og dørmænd. 

 

Link til TV2           se vores udvalg af brudsikre produkter i vores online katalog.