Dansk | English

Global Wombat Europe
 

Wombat Drinkware mod Original-Global Wombat Europe

Global Wombat Europe mod Original Global Wombat Europe.

Global Wombat Europe er bekendt med, at Original Global Wombat Europe, med start dato den 25 januar 2013 har udsendt til vores kunder en pressemeddelelse hvori det hævdes, at de har overtaget ledelsen og firmaet Global Wombat Europe.
 
For god ordens skyld skal vi hermed understrege at Original Global Wombat ikke har overtaget ledelsen eller firmaet Global Wombat Europe og skal hermed informere om de faktiske forhold for at eliminere al tvivl i relation til ovenstående.
 
  1. Original Global Wombat Europe er registreret i CVR registreret den 25. januar 2013 og med CVR-nr. 35 03 12 78 og kan derfor ikke have drevet handel eller har haft kunder før den tid.

  2. Finn Jepsen, Direktør for Original Global Wombat Europe, er ikke indtrådt som Adm. Direktør for Global Wombat Europe, som der er skrevet i de omdelte pressemeddelelser fra Original Global Wombat Europe.

  3. Original Global Wombat Europe markedsfører deres produkter under vores firmanavne Global Wombat Europe og Wombat Drinkware. Vi er beskyttet af vores ophavsrettigheder og intet logo, varemærke, billeder, marketingsmateriale samt vores firmanavne kan blive brugt uden vores skriftlig godkendelse.

  4. Vores kontakt informationer er følgende:   Telefon 49 13 41 00, e-mail adresser:  contact@wombat-drinkware.com, finance@wombat-drinkware.com, distributor@wombat-drinkware.com, order@wombat-drinkware.com

  5. Vores hjemmeside er:   www.wombat-drinkware.dk

  6. I relation til Original Global Wombat Europe skal vi på det kraftigste understrege, og informere hermed alle kunder om, at vi tager afstand fra og har intet med firmaet Original Global Wombat Europe at gøre, og fraskriver os ethvert ansvar.

 

Deres ulovlige og uhæderlige opførsel vil ikke blive tolereret og vil blive forfulgt igennem de juridiske myndigheder både i Danmark og i udlandet. Sagen er meldt til politiet.

 

Har du spørgsmål til ovennævnte er du velkommen til at KONTAKTE OS.

 

Med venlig hilsen

© Global Wombat Europe ® og © Wombat Drinkware ®

Link til vores produkter