Dansk | English

Global Wombat

Global Wombat Europe tilbyder brudsikre drikkeglas

Global Wombat Europe tilbyder brudsikre drikkeglas

Global Wombat Europe tilbyder brudsikre drikkeglas og kander der er fremstillet af Polycarbonat. Polycarbonat er et fantastisk materiale og har en høj isoleringsevne der holder kolde drikke koldere i længere tid og varme drikke varmerer i længere tid og det uden at brænde fingrene.

 

Almindelige drikkeglas kan forsage alvorlige skader, endvidere vejer brudsikre drikkeglas væsentlig mindre end et traditionelt drikkeglas

 

Vi har et stort udvalg af 100 % brudsikre drikkeglas og kander som benyttes af mange private og udskænkningssteder, fordi de øger sikkerheden og der spares penge. Vores brudsikre drikkeglas tåler opvaskemaskine og mikrooven, og de holder ca. 5 - 20 gange længere end almindelige drikkeglas. Glasbrud er dyrt og glasskår præsenterer en sikkerhedsrisiko, personskade, ødelagte gulve, gulvtæpper og meget ekstra arbejde.

 

Vi kan dække ca. 90 % af behovet hvor der er brug for drikkeglas og vores brudsikre drikkeglas tilbydes til en fornuftig og omkostnings effektiv alternativ til almindelige drikkeglas. Vores drikkeglas har en god størrelse til både små og store hænder, med en rundet kant der er behagelig at drikke af og kan anvendes til utallige formål - kun fantasien sætter grænsen.

 

Har du brug for yderlige informationer KONTAKT OS via e-mail.