Dansk | English

Natklubber

Natklubber benyt brudsikre drikkeglas og undgå glasskår

Natklubber benyt brudsikre drikkeglas og undgå glasskår

Natklubber øger sikkerheden med brudsikre drikkeglas, da det skal være trygt at gå i byen og være en god oplevelse. En undersøgelse fra Ulykkes Analyse Gruppen på Odense Universitetshospital, at ituslåede glas og flasker er det mest brugte våben i forbindelse med vold. Hos mænd sker det i 45 % af volds-tilfældene, hos kvinder i 39 % - og der langt ned til knive, som er det næst mest brugte våben.

 

Der er grund til at overveje, hvilken type drikkeglas, der bruges på steder med offentlig udskænkning. Det er muligt med brudsikre drikkeglas at undgå, at så mange får skader med de traditionelle drikkeglas typer.

 

Mange diskoteker og barer tager dette budskab til sig, og vælger brudsikre drikkeglas. De ligner traditionelle drikkeglas, samt er de 100 % brudsikre. Udover det sikkerhedsmæssige er der også en stor økonomisk fordel da de holder ca. 15 til 20 gange længere.  Én ting er, at det økonomisk er en rigtig god forretning, der spares ca. 50 % på drikkeglas budgettet, fordi drikkeglassene holder længere, de skal ikke bruge tid på at feje galsskår op, og de får i det hele taget et bedre arbejdsmiljø men det betyder også rigtig meget for sikkerheden da brudsikre drikkeglas ikke kan bruges som våben. Det betyder meget for gæsterne, da en tur i byen skal gerne være en god oplevelse, og den skal ikke skræmmes af vold - eller bare frygten for vold i nattelivet.

 

Links til:  Produkt test.     Glas som Våben.   Brudsikre drikkeglas