Dansk | English

Om Brudsikre Drikkeglas fra Wombat Drinkware

Om Brudsikre Drikkeglas og kander i polycarbonat

Om Brudsikre Drikkeglas og kander i polycarbonat

Om brudsikre drikkeglas: Undersøgelser har vist at næsten halvdelen af de våben, der bliver brugt på udskænkningssteder, er våben som man tilfældigvis har ved hånden. Det er nemlig tale om glas og flasker. I 45 % af de tilfælde, hvor vold er begået med genstande mod offeret, har det været med glas eller flasker som våben. Flere og flere udskænkningssteder benytter sig derfor af brudsikre drikkeglas. Ikke nok med at det øger sikkerheden blandt folk, hvor almindelige drikkeglas kan forsage voldsomme skader, og i værste fald kan et offer miste livet, med brudsikre drikkeglas øges sikkerheden og sådanne skader undgås.

 

Dog er det ikke kun udskænkningssteder der benytter sig af brudsikre drikkeglas, de er nu også at finde på koncert steder og offentlige institutioner. Ved at benytte sig, af brudsikre drikkeglas beskytter man også sit eget personale samt spare arbejdstid på at rydde kunst glas op fra gulvet. Det er ønskeligt at flere og flere skal få øjnene op for dette spændende produkt der er på markedet. Det betyder meget for sikkerheden og økonomien. Det er nemt at spare penge uden at gå på kompromis men sikkerheden som i øvrigt øges betydeligt og samtidig gør nattelivet mere sikkert.

 

Brudsikre drikkeglas er ideelle for nattelivet, udskænkningssteder, kommuner, børnehaver, skoler, kantiner, sygehuse, hoteller, caféer, camping, sejlads og i hjemmet og på terrassen. Brudsikre drikkeglas er bedre for miljøet fordi de kan genanvendes og holder ca. 20 gange længere end almindelige drikkeglas samt bruges der mindre energi til at producere dem. med disse krystalklare brudsikre polycarbonat drikkeglas spares der penge. Det er omkostningsfuldt at indkøbe glas på langt sigt. De traditionelle drikkeglas er tunge og går let itu. De både splintres eller smadres når de tabes på gulvet eller når de skal adskilles fra hinanden. Tiden og pengene på rengøre efter brug af almindelig drikkeglas er ligeledes en stor udgift, som belaster fortjenesten.

 

Om brudsikre drikkeglas i polycarbonat øger sikkerheden er der ingen tvivl om da de ikke kan gå i stykker og er 100 % brudsikre. De har en fantastisk høj isoleringsevne, holder på kolde og varme drikke i længer tid, og uden at man brænde sig ikke på glassene. Mindre slid på inventar ingen glasskår, der trædes ned i gulvet, lavere vægt og personalet får et bedre arbejdsmiljø. Kvaliteten er i top, de brudsikre krystalklare drikkeglas ligner og føles som rigtige drikkeglas samt har de en meget lang levetid og er billiger i længden.

BRUDSIKRE DRIKKEGLAS BEGRÆNSER VOLDEN. Så længe der er almindelige drikkeglas på udskænkningsstederne, så er det altså svært at komme uden om at knuste drikkeglas bruges som våben under slagsmål. Flere udskænkningssteder er allerede gået over til brudsikre drikkeglas, der ikke kan bruges som våben.

 

Er det ikke en god idé helt at fjerne glas og flasker fra udskænkningssteder? Det vil gavne alle, udskænkningssteder og samfundet vil spare penge samt beskytter vi miljøet. 

 

Link til:  Glas som våben     Brudsikre Produkter