Dansk | English

Sikkerhed i nattelivet med brudsikre drikkeglas

Sikkerhed i nattelivet med brudsikre drikkeglas

Sikkerhed i nattelivet med brudsikre drikkeglas

Sikkerhed i nattelivet er for de fleste en positiv og festlig oplevelse og det skal være trygt at gå i byen. Men der er risiko for vold. I 2011 dokumenterede en undersøgelse fra Ulykkes Analyse Gruppen på Odense Universitetshospital, at ituslåede drikkeglas og flasker er det mest brugte våben i forbindelse med vold. Hertil kommer skader ved uheld med knust drikkeglas. For eksempel smider mange piger skoene på dansegulvet og kan få grimme skader, hvis der er smadret et drikkeglas.

 

Der er grund til at overveje, hvilke typer drikkeglas der bruges på udskænkningssteder. Det bør være muligt at undgå, at så mange får skader med de almindelige ”glastyper”, siger overlæge Jens Lauritsen fra Ulykkes Analyse Gruppen, som anbefaler en lovgivning på området.

 

At brudsikre drikkeglas i polycarbonat øger sikkerheden er der ingen tvivl om da de ikke kan gå i stykker og er 100 % brudsikre. Mindre slid på inventar ingen glasskår, der trædes ned i gulvet, lavere vægt og personalet får et bedre arbejdsmiljø. Kvaliteten er i top, de brudsikre krystalklare drikkeglas ligner og føles som rigtige drikkeglas samt har de en meget lang levetid og er, billiger i længden.

 

Flere udskænkningssteder er allerede gået over til brudsikre drikkeglas, der ikke kan bruges som våben. Udover at gøre livet mere sikkert er det billigere, fordi brudsikre drikkeglas ikke kan knuses, de vejer mindre og det giver mindre og hurtigere oprydning efter lukketid.

 

Er det ikke en god idé helt at fjerne traditionelle drikkeglas fra udskænkningssteder? Det vil gavne alle, udskænkningssteder og samfundet vil spare penge samt beskytter vi miljøet.

 

Derfor, vælg 100 % brudsikre drikkeglas

Link til glas som våben.