Dansk | English

Drikkeglas

Drikkeglas med høj isoleringsevne og 100 % brudsikre

Drikkeglas med høj isoleringsevne og 100 % Brudsikre

Drikkeglas er en af de mest brugte genstande i et køkken, så det handler om at vælge et glas, som er enkelt, holbart og brugbart. Wombat Drinkware har et stort udvalg af 100 % brudsikre glas som benyttes af mange private og udskænkningssteder, fordi de øger sikkerheden og der spares penge.

 

Almindelige glas, kan forsage alvorlige skader, endvidere vejer brudsikre glas væsentlige mindre end traditionelt glas. Vores glas har en god størrelse til både små og store hænder med en rundet kant, der er behagelig at drikke af og kan anvendes til utallige formål - kun fantasien sætter grænser: Drinks, Øl, Cafe Latte, Vin. Glassene er fabrikeret i Polycarbonat, som har en fantastisk isoleringsevne, der holder kolde drikke kolder i længere tid og varme drikke varmere i længere tid - uden at man brænder fingrene.

 

Vores glas tåler opvaskemaskine og mikrooven, og de holder ca. 5 - 20 gange længere end almindelige glas. Glasbrud er dyrt, glasskår præsenterer en sikkerhedsrisiko, personskader, ødelagte gulve, gulvtæpper og meget ekstra arbejde. Wombat Drinkware kan dække 90 % af behovet hvor der er brug for drikkeglas og vores brudsikre glas tilbydes til en fornuftig og omkostnings effektiv alternativ til almindelig glas.

 

Har du brug for mere information eller et uforpligtende tilbud så KONTAK OS os allerede i dag.