Dansk | English

Drinksglas

Drinksglas i polycarbonat er krystalklare og brudsikre

Drinksglas i polycarbonat er krystalklare og brudsikre

Drinksglas fra Wombat Drinkware benyttes af mange udskænkningssteder fordi de øger sikkerheden blandt gæster og personale. Wombat Drinkware er det rigtige valg, når sikkerheden, vægt, fleksibilitet, økonomi, tidløst og klassisk design er højt prioriteret. Wombat Drinkwares produkter er fabrikeret i polycarbonat, som har en fantastisk isoleringsevne, der holder kolde drikke koldere i længere tid. Wombat Drinkware produkter tåler opvaskemaskine og mikroovn, med en temperaturvandring fra - 20 til + 120 grader celsius.

 

De holder længere end almindelige glasprodukter, de er miljøvenlige og kan genbruges. Sikkerheden øges med brudsikre produkter, du beskytter miljøet og sparer samtidigt penge.  Den væsentligste forandring er på det sikkerhedsmæssige og økonomiske, ingen glasskår og der spares penge. Personalet skal ikke bære på den tunge vægt af glasprodukter og der spares penge på sigt da polycarbonat produkter holder ca. 20 gange længer end almindelige glasprodukter.
 

Anvendelsesområder:

Restauranter, Natklubber og Diskoteker, Kursteder, Festivals, Events, Krydstogtskibe, Stadion, Konferencecentre, Hotels & Resorts, Sejlads, Camping, Private Hjem, Færger, Golf Klubs, Sport Klubber, Swimmingpools og Spa, Ferie Boliger, Sommerhuse, Campingvogne, Lufthavne, Yacht, Badeland, Fly og Kantiner.

 

Glasbrud er for dyrt, glasskår præsenterer en sikkerhedsrisiko, personskader, ødelagte gulve, gulvtæpper og meget ekstra arbejde. Brudsikker drikkeglas fra Wombat Drinkware kan ikke bruges som våben og derfor et naturligt og sikkert valg. Wombat Drinkware kan dække 95 % af behovet hvor der er brug for drikkeglas og vores brudsikre produkter tilbydes til en fornuftig og omkostnings effektiv alternativ til almindelig drikkeglas.

 

For et uforbindende tilbud eller rådgivning er du velkommen til at KONTAKTE OS.

 

Links til:            Produkt test.              Glas som Våben.  Se billedgalleri med drikkeglas