Dansk | English

Fadølsglas

Fadølsglas i polycarbonat er krystalklare og brudsikre

Fadølsglas i polycarbonat er krystelklare og brudsikre

Fadølsglas fra Wombat Drinkware er fabrikeret i polycarbonat som har en fantastik isoleringsevne der holder kolde drikke koldere i længer tid. Brudsikre produkter fra Wombat Drinkware kan anvendes til utallige formål - kun fantasien sætter grænser. Drinks, øl, Juice, Vin, Cocktails, etc. Wombat Drinkwares produkter er brudsikre, krystalklare, tåler maskinopvask, mikroovn og benyttes af mange udskænkningssteder fordi de øger sikkerheden blandt gæster og personalet.

 

Glasbrud er dyrt, glasskår præsenterer en sikkerhedsrisiko, personskader, ødelagte gulve og gulvtæpper, samt meget ekstra arbejde. Brudsikre produkter fra Wombat Drinkware kan ikke bruges som våben og giver sikkerhed i nattelivet. Den væsentligste forandring ved produkterne er det sikkerhedsmæssige, ingen glasskår, ingen tab på omsætning, personale skal ikke bære på så meget vægt. Wombat Drinkware kan dække 95 % af behovet, hvor der er brug for drikkeglas og personalet skal ikke bære på den tunge vægt af glasprodukter, samt spares der penge på sigt da polycarbonat produkter holder ca. 20 gange længer end almindelige glasprodukter.

 

Ved at bruge genanvendelige og brudsikre polycarbonat drikkeglas kan vi alle bidrage til at bevare sikkerheden for kunderne og personalet og hjælpe med at beskytte miljøet ved at mindske energiforbruget. Almindelige drikkeglas er tunge, glasbrud er for dyrt og derfor er valget af brudsikre drikkeglas et naturligt og sikkert valg.

 

Brudsikre drikkeglas fra Wombat Drinkware kan ikke bruges som våben og giver sikkerhed i nattelivet. Se udvalget af brudsikre produkter i vores online katalog som dækker ethvert behov indenfor drikkeglas.

 

For et uforbindende tilbud eller rådgivning er du velkommen til at KONTAKTE OS.