Dansk | English

Vandglas fra Wombat Drinkware

Vandglas i polycarbonat er krystalklare og brudsikre

Vandglas i polycarbonat er krystalklare og brudsikre

Vandglas fra Wombat Drinkware er det rigtige valg, når sikkerheden, vægt, fleksibilitet, økonomi, tidløst og klassisk design er højt prioriteret. Wombat Drinkware tilbyder en et stort udvalg af brudsikre vandglas som kan anvendes til utallige formål - kun fantasien sætter grænser.  Wombat Drinkwares produkter er fabrikeret i polycarbonat, som har en fantastisk isoleringsevne, der holder kolde drikke koldere i længere tid og varme drikke varmere i længere tid - uden at man brænder fingrene.

 

Almindelige glasprodukter, kan forsage alvorlige skader med dyre omkostninger til følge, endvidere vejer polycarbonat glas væsentlig mindre end almindelige glasprodukter og skåner dermed personalet. Wombat Drinkware tilbyder en overlegen vifte af moderne og brudsikre glas og ved at bruge genanvendelige brudsikre glas kan vi alle bidrage til at øge sikkerheden og samtidige hjælpe med at beskytte miljøet ved at mindske energiforbruget.

 

Anvendelsesområder:

 

Restauranter, hospitaler, ældreplejen, kursteder, konferencecentre, hotels & resorts, camping, private hjem, golfklubber, sportsklubber, børnehaver, swimming pools, ferie boliger, mobile homes, kantiner.

 

Den væsentligste forandring er på det sikkerhedsmæssige og økonomiske, ingen glasskår og der spares penge. Personalet skal ikke bære på den tunge vægt af glasprodukter og der spares penge på sigt da brudsikre glas holder ca. 5 - 20 gange længer end almindelige glasprodukter.

 

Brudsikre glas fra Wombat Drinkware kan ikke gå i stykker og reducerer glasskår og skader.

 

For et uforbindende tilbud eller rådgivning er du velkommen til at KONTAKTE OS.

 

Link til: Artikler