Dansk | English

Serveringsbakker til buffet og receptioner

Serveringsbakker

Serveringsbakker og Bordservice fra Wombat Drinkware


Serveringsbakker fra Wombat Drinkware er fantastisk, vi kende jo alle udfordringen ved en reception når vi har en tallerken i en hånd, en drink i den anden hånd og samtidig skal vi hilse og give hånd. Wombat Drinkware har et stort udvalg af brudsikre & slagfast glas, kander, skåle i polycarbonat, SAN og ABS. Wombat Drinkware har også et stort udvalg af brudsikre polycarbonat drikkeglas, skåle og kander. De er krystalklare ligner almindelig glasprodukter med de går ikke i stykker hvis man taber dem på gulvet og dermed undgår man glasskår og skader. Med receptionsbakker og brudsikre drikkeglas fra Wombat Drinkware bliver din reception / fest en god oplevelse. Wombat Drinkware er en højt specialiseret virksomhed, der leverer en overlegen vifte af moderne brudsikre og slagfaste kvalitetsprodukter, som leveres i hele verden til;

 

Restauranter, natklubber & diskoteker, hospitaler, ældreplejen, kursteder, krydstogtskibe, stadioner, konferencecentre, hotels & resorts, sejlklubber, camping, private hjem, bryggerier, færger, søværnet & militær, golfklubber, sportsklubber, børnehave, swimming pools, ferie boliger, mobile homes, lufthavne, fængsler, kantiner, ski resorts og yacht.

 

Ved at bruge genanvendelige og nedbrydelige produkter fra Wombat Drinkware kan vi alle bidrage til at bevare sikkerheden for kunden og hjælpe til med at beskytte miljøet ved at mindske jord fylde og energiforbrug.Wombat Drinkware produkter kan anvendes til utallige formål - kun fantasien sætter grænser. Det giver mening at tjekke Wombat Drinkware produkter. Kontakt Wombat Drinkware og få et godt tilbud.

 

Link til Wombat Drinkware Artikler.