Dansk | English

Receptionsbakke

Receptionsbakke

Receptionsbakke fra Wombat Drinkware

Receptionsbakken er til dig der ønsker at dine gæster får en fantastik oplevelse. Vi kender jo alle til udfordringen ved en reception / fest med en stor og lækker buffet, hvor vi har en tallerken, gaffel og en drink i hænderne og samtidig skal hilse og give hånd. Med de smarte receptionsbakker fra Wombat Drinkware løses dette problem, der er plads til maden, gaffel, din drink og du har den anden hånd fri. Det gør din reception / fest til en fantastik og uforglemmelig oplevelse for dine gæster.

 

Wombat Drinkware har også et stort udvalg af brudsikre polycarbonat drikkeglas, skåle og kander. De er krystalklare ligner almindelig drikkeglas med de går ikke i stykker hvis man taber dem på gulvet og dermed undgår man glasskår og skader. Med receptionsbakker og brudsikre drikkeglas fra Wombat Drinkware bliver din reception / fest en god oplevelse.

 

Anvendelsesområder:

Receptioner, Fester, Arrangementer, kursteder, krydstogtskibe, , private hjem, konferencecentre, hotels & resorts, sejlklubber, camping, golfklubber, sportsklubber, swimming pools, ferie boliger, mobilehomes, ski og yachts.

 

Wombat Drinkwares produkter kan anvendes til utallige formål - kun fantasien sætter grænsen. Vores produkter er genanvendelige og dermed kan vi alle bidrage til at bevare sikkerheden for kunden samt hjælpe til med at beskytte miljøet og mindske energiforbrug. Vi glæder os til at høre fra dig og være med til at gøre dit arrangement, til en fantastik og uforglemmelig oplevelse.

 

Link til Wombat Drinkware Artikler.