Dansk | English

Disclaimer Wombat Drinkware

Disclaimer

Disclaimer ©Wombat Drinkware® og ©Global Wombat Europe® Website

Ophavsret og vilkår for brug af denne hjemmeside er udarbejdede af ©Wombat Drinkware®.

 

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du betingelserne. Hvis du ikke er enig i betingelserne, beder vi dig om ikke at bruge hjemmesiden.

 

Wombat Drinkware Disclaimer. Denne hjemmeside er hjemmesiden for Wombat Drinkware®. Alt på den besøgte hjemmeside er beskyttet af lov om ophavsret og administreres af Wombat Drinkware™ ApS, Bjergvangen 5 A, DK-3060 Espergærde, CVR. nr. 34 70 46 51.


Indholdet på den besøgte hjemmeside er ejet af ovennævnte virksomhed.

 

Kopiering m.v.

 

1.    Artikler, tekst, fotografier, grafik og anden offentliggørelse på den besøgte hjemmeside tilhørende Wombat Drinkware (herefter nævnt som den besøgte hjemmeside) og stilles til rådighed for visning/læsning. Det er tilladt at tage kopier på papir (udpint).
 

1.1 Du må dog ikke, uden skriftligt samtykke fra Wombat Drinkware, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

 

1.2  Overtrædelser medfører krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

 

1.3  Den besøgte hjemmeside er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites.

 

Vilkår for brug af hjemmesiden 

 

2.   Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger hjemmesiden. Ved at bruge den besøgte hjemmeside, Administreret og ejet af Wombat Drinkware, accepterer du betingelserne. Hvis du ikke er enig i betingelserne, beder vi dig om ikke at bruge hjemmesiden.

 

2.1  Wombat Drinkware kan til enhver tid revidere disse betingelser ved at opdatere denne tekst. Sådanne ændringer vil være bindende for dig som bruger. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne hjemmeside for at gennemgå de gældende betingelser, som du er bundet af.

 

Ophavsretlig beskyttelse

 

3.    Du bør antage, at alt, hvad du ser eller læser på den besøgte hjemmeside, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiden må bruges i henhold til disse betingelser.

 

3.1  Billederne og tekst tilhører Wombat Drinkware. Der må ikke bruges / kopier tekst og billeder, medmindre andet udtrykkeligt fremgår. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning og i en krænkelses situation kræves der minimum 1.500,00 kr. pr. billede i erstatning.

 

Ingen garanti for indholdet

 

3.2  Wombat Drinkware garanterer ikke for, at indholdet på hjemmesiden er korrekt. Wombat Drinkware påtager sig intet erstatningsansvar for fejl og udeladelser i indholdet på den besøgte hjemmeside.

 

Brug af siden er for egen risiko

 

4.   Brugen af den besøgte hjemmeside sker på egen risiko. Hverken Wombat Drinkware eller andre, som er involveret i at designe, fremstille eller publicere hjemmesiden, er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der måtte opstå som følge af brugen af denne hjemmeside. Wombat Drinkware kan således ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af brugen af denne hjemmeside.

 

4.1  Wombat Drinkware er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus, der inficerer computerudstyr eller anden ejendom på grund af, brugen af denne hjemmeside. Det samme er gældende for eventuelle downloading af tekst, billeder, materiale, data, video eller lyde fra hjemmesiden.

 

Eneret til Logoer, Firmanavn og varemærker

 

5.   Alle varemærker, Firmanavn(e) og logoer, der vises på hjemmesiden tilhører, Wombat Drinkware. Intet indhold på hjemmesiden kan fortolkes som nogen form for licens eller ret.

 

5.1  Du tildeles ingen ret eller licens til at kopiere, distribuere, offentliggøre, vise eller på anden måde fremlægge indholdet på hjemmesiden.

 

5.2  Wombat Drinkware fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for så vidt angår korrektheden, lovligheden, pålideligheden eller gyldigheden af ethvert indhold af kopi af denne hjemmeside. Wombat Drinkware fralægger sig desuden ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art som resultat af tredjemands kopi af denne hjemmeside eller indholdet deraf, som er direkte eller indirekte tilgængelig via besøg på denne hjemmeside.

  

Sidst opdateret den 4. januar 2013.

Link til Wombat Drinkware Artikler.