Dansk | English

Om os, Wombat Drinkware

Om os

Om os, Wombat Drinkware tilbyder en verden af sikker Drinkware.

Wombat Drinkware om os. Polycarbonat blev opfundet af Bayer Corporation i 1953, og produktionen blev startet i 1957 i USA og 1958 i Europa. Polycarbonat er stærk, stiv, hård, sej, gennemsigtige teknik termoplast, der kan fastholde stivhed op til 130° C og sejhed ned til - 30° C, specielle kvaliteter endnu lavere.

Man så muligheden i dette nye materiale kaldet polycarbonat og startede produktionen af ​​Brudsikre Produkter i begyndelsen af ​​1971. I over 40 år har man designer og fremstille den bedste kvalitet Brudsikre Drikkeglas og Kander i polycarbonat.


Wombat Drinkware kender ikke til nogen produkter, som har den gennemsigtighed og holdbarhed som vores. Wombat Drinkware er en meget specialiseret virksomhed, der sælger en overlegen vifte af moderne Brudsikre kvalitets produkter, som er BISPENOL-A fri og kan derfor også anvendes af børn fra 0-3 år. Vi har den bedste kvalitet og største produktsortiment indenfor denne industri, vores produkter sælges i hele verden og bruges af:

 

Restauranter, Natklubber og Diskoteker, Hospitaler, Plejehjem, Vuggestuer, Børnehaver, Kursteder, Festivals, Events, Krydstogtskibe, Stadioner, Konferencecentre, Hotels & Resorts, Sejlads, Camping, Private Hjem, Breweries, Færger, Søværnet & Militær, Golf Clubs, Sport Klubber, Swimmingpools og Spa, Ferie Bolig, Sommerhuse, Mobile Homes, Campingvogne, Lufthavne, Fængsler, Ski Resorts, Yacht og Kantiner.

 

Wombat Drinkware er et skridt foran, når det kommer til design og produktudvikling.

 

Ved at bruge genanvendelige og nedbrydelige produkter fra Wombat Drinkware kan vi alle bidrage til at bevare sikkerheden for kunden og hjælpe til med at beskytte miljøet ved at mindske jord fylde og energiforbrug.

 

Kvalitet og sikkerhed er det vigtigste punkt i alle Wombat Drinkware produkter. Wombat Drinkware ser nøjagtig ud som et almindeligt glas, og vores kunder er meget imponerede. De kan ikke se forskellen.

 

Wombat Drinkware produkter kan ikke bruges som et våben og er formentlig det bedste Drinkware i verden.